czwartek, 18 sierpnia 2016

Pastasciutta włoska specjalność mojego domu

Wpis przeniesiony
http://zapraszamdostolu.pl/pastasciutta-wloska-specjalnosc-mojego-domu/


Pliki do pobrania:
SKŁADNIKI I PRZEPIS

4 komentarze:

  1. Wspaniała rodzinna historia. Danie wygląda apetycznie. Po przeczytaniu przepisu zdaje się nie być to danie zbyt ostre. Może się skuszę. Póki co u mnie królują pomidory i przeciery. Również konfitury i dżemy z brzoskwiń i aronii. Polecam , aronię, jest już w sprzedaży i tylko po 2 zł kg.
    Pozdrawiam serdecznie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Danie jest łagodne przyprawione tylko podstawowymi składnikami. Sama byłam ździwiona że nawet nie dodaje się soli czy pieprzu. Muszę z przetworów zrobic paprykę w zalewie. W ubiegłym roku wypróbowałam przepis :)

      Usuń